Fönsterputs

Varje dag utsätts dina fönster för damm, smuts och fläckar som döljer ljusinsläpp och fullgod utsikt. Låt inte dessa hinder stå i vägen för ditt hem eller kontors fulla potential. Med Interputs får du inte bara fönster som strålar, utan också ett inomhusutrymme som fylls med naturligt ljus. Vårt dedikerade team av experter tar hand om varje detalj och använder de bästa teknikerna och verktygen för att garantera ett skimrande resultat varje gång. Sätt oss gärna på prov!

Hur går det till när jag anlitar Interputs för fönsterputs?

Första gången du bokar en fönsterputs med Interputs har vi utformat en enkel och tydlig process för att säkerställa att allt går smidigt till:

 

  • Första kontakten: När du kontaktar oss, antingen via telefon, mejl eller vårt bokningsformulär, tar vi reda på dina specifika behov, antal fönster och eventuella särskilda önskemål.
  • Bokningsbekräftelse: Efter att vi förstått dina behov kommer vi att bekräfta din bokning med ett datum och en tid som passar dig.
  • Förberedelse: Innan vår ankomst, rekommenderar vi alltid att du tar bort eventuella skrymmande föremål eller känsliga dekorationer från fönsterområdet.
  • Ankomst: Vår fönsterputspersonal kommer att anlända punktligt, klädda i Interputs uniform och med all nödvändig utrustning i handen.
  • Arbetsprocessen: Vårt team börjar med en inspektion av dina fönster, därefter påbörjar de den noggranna rengöringsprocessen, från glas till karmar och beslag.
  • Efterkontroll: Efter att arbetet är slutfört, kommer du att få möjlighet att granska resultatet så att allt är till din belåtenhet.
  • Enkel betalning: Slutligen, när allt arbete är klart och du är nöjd, betalar du enkelt via e-faktura eller fysisk faktura.
  • Återkoppling: Efter din första fönsterputs med oss uppskattar vi all feedback. Det hjälper oss att kontinuerligt förbättra vår tjänst och tillgodose dina behov i framtiden.

Vanliga frågor om fönsterputs

Empty box
Behöver jag vara närvarande under besöket?

Du får gärna närvara, men du behöver inte det.

Behöver jag förbereda något?

Före vår ankomst, rekommenderar vi att du tar bort eventuella skrymmande föremål eller känsliga dekorationer från fönsterområdet.

Ungefär hur lång tid tar en genomsnittlig fönsterputsning?

Tiden det tar att putsa fönster kan variera beroende på antalet fönster, deras storlek och skick. Vi kommer att ge en tidsuppskattning vid bokning.

Funderar du över något annat? Ta gärna kontakt med oss, vi besvarar mer än gärna dina frågor.

Fönsterputs med RUT-avdrag

RUT-avdraget gör det enkelt och kostnadseffektivt att anlita hushållsnära tjänster liksom fönsterputsning. Med RUT får du upp till 50% skattereduktion på arbetskostnaden för dessa tjänster. När du anlitar oss, fakturerar vi dig endast för den resterande kostnaden efter avdraget och hanterar allt administrativt arbete med Skatteverket. Så du kan slappna av, njuta av vår service och samtidigt spara pengar.

Den 1 januari 2021 höjdes det maximala beloppet för RUT-avdrag från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år.

Du kan läsa mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Abonnerarena rutor!

Att alltid ha skinande rena fönster har aldrig varit enklare. Med vårt smidiga abonnemang för fönsterputs kan du njuta av klara vyer året om, utan krångel. Starta ditt abonnemang genom att enkelt fylla i vårt formulär, där du bestämmer hur ofta vi ska komma förbi. Vi skräddarsyr ett fönsterputsschema just för dig, så att du får fönsterputs på dina villkor. På dina valda fönsterputsdagar tar vårt professionella team hand om jobbet, medan du kan fokusera på annat. Och när det kommer till betalningen? Det är lika smidigt. Välj mellan E-faktura eller fysisk faktura. Och det bästa av allt? Ingen bindningstid – för vi tror på nöjda kunder, inte kontrakt. Boka ditt abonnemang idag och upplev en klarare, ljusare värld med Interputs!

Right Menu Icon