Om Interputs

Interputs är ett sydskånskt fönsterputsarföretag. Vi utför fönsterputsning på såväl villa som hus, lantgård, lägenhet på markplan, uterum, annex och balkonger. Vår huvudsakliga tjänst är utvändig fönsterputsning på abonnemang.

Vi är ett fönsterputs företag beläget i Burlövs Kommun men vårt upptagningsområde är mycket större än så.

När jag, Joakim Christiansen öppnade upp firman blev det direkt en succé. Till en början var efterfrågan enbart lägenheter och inglasade balkonger. Kanske 2 gånger om året. När Rut-avdraget kom 2007 med 50% i avdrag på arbetet blev det istället 4 gånger om året. Eller iaf 2009 när företaget gjorde avdraget direkt på fakturan. Ett tag efter att Rut-avdraget lanserats och blivit godkänt av svenska folket så blev det självklart att utöka verksamheten för villa-kunder. Det blev en succé och idag består 50% av verksamheten av just utvändiga abonnemang.

“Visionen, kvalitet och nöjda kunder är vår framgång.”

 

Personalen är den viktigaste länken i företaget, dom är ansiktet utåt och kravet på kvalitet är skyhögt. Allt för att du som kund ska känna dig nöjd med valet av oss som din fönsterputsare.

En viktig detalj i företaget är att alla medarbetare genomgått en grundlig utbildning.

Vi utbildar personalen internt och därmed säkerställer vi att resultatet blir exakt lika bra oavsett vem som utför fönsterputsen.
Arbetsmiljön är mycket viktigt för oss och vi gör ofta riskbedömningar för att undvika olyckor.

Bland våra nöjda kunder hittar du såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Utvändiga abonnemang har blivit vår största del av verksamheten och efterfrågan ökar hela tiden. Vi har skapat en prisbild och en körslinga som både är miljövänlig och ekonomisk.

Utöver fönsterputsen så erbjuder vi även rengöring utav solceller.
Det utförs med ett speciellt vattensystem.

Vi ser fram emot att höra av dig också!

Därför ska Du välja Interputs

Kvalitet

Professionell fönsterputs
med skinande resultat.

Flexibelt

Anlita oss vid behov eller med smidigt abonnemang.

Prisvärt

Halverad arbetskostnad
med RUT-avdrag.

Vardagslyx

Vi putsar medan
du pausar.

Närhet

Personlig service från
lokal företagare.

Såhär säger våra kunder

Right Menu Icon