Solcellsrengöring

Solceller är en fantastisk investering för miljön och din plånbok. Men för att säkerställa maximal effektivitet är det viktigt med regelbunden utvändig rengöring. Smuts, damm och andra avlagringar kan minska dina solcellers prestanda. Med professionell solcellsrengöring ser du till att dina paneler fungerar på topp och ger bästa möjliga avkastning. Läs vidare för att förstå hur vår tjänst kan hjälpa dig att optimera din solenergiproduktion.

Hur går det till när jag anlitar Interputs för solcellsrengöring?

Att hålla dina solpaneler rena och effektiva behöver inte vara en komplicerad process. Med Interputs har vi skapat en enkel och genomtänkt rutin för att säkerställa en problemfri upplevelse:

 

  • Första kontakten: När du kontaktar oss, oavsett om det är via telefon, mejl eller vårt bokningsformulär, klargör vi din solcellsinstallationens storlek, placering och dina specifika behov.
  • Bokningsbekräftelse: När vi har en tydlig bild av dina behov bekräftar vi din bokning med ett datum och tid som passar ditt schema.
  • Förberedelse: Vi rekommenderar att du markerar eller informerar oss om några specifika problemområden eller skrymmande föremål nära solpanelerna före vår ankomst.
  • Ankomst: Vår solcellsrengöringspersonal kommer punktligt, klädda i Interputs uniform och med den nödvändiga rengöringsutrustningen redo.
  • Arbetsprocessen: Teamet inleder med en snabb inspektion av dina solpaneler för att identifiera smuts eller avlagringar, sedan påbörjas den noggranna rengöringen för att maximera dina solcellers prestanda.
  • Efterkontroll: Efter att arbetet är slutfört, kommer du att få möjlighet att granska resultatet så att allt är till din belåtenhet.
  • Enkel betalning: Efter att rengöringen är godkänd, kan du enkelt betala via e-faktura eller fysisk faktura, du väljer.
  • Återkoppling: Ditt åsiktsutbyte är värdefullt för oss. Efter din första solcellsrengöring med Interputs, uppmuntrar vi dig att dela din feedback. Din åsikt hjälper oss att konstant förbättra våra tjänster och bättre möta dina behov i framtiden.

Vanliga frågor om solcellsrengöring

Empty box
Krävs min närvaro under ert besök?

Du får gärna närvara, men du behöver inte det.

Behöver jag förbereda något?

Vi rekommenderar att du markerar eller informerar oss om några specifika problemområden eller skrymmande föremål nära solpanelerna före vår ankomst.

Funderar du över något annat? Ta gärna kontakt med oss, vi besvarar mer än gärna dina frågor.

Solcellsrengöring med ROT-avdrag

ROT-avdraget gör det både enkelt och kostnadseffektivt att anlita tjänster för renovering, ombyggnad och tillbyggnad av din bostad, som till exempel solcellsrengöring. Genom ROT får du upp till 30% skattereduktion på arbetskostnaden för dessa tjänster. När du anlitar oss fakturerar vi dig endast för den resterande kostnaden efter avdraget och hanterar allt det administrativa med Skatteverket åt dig. Du kan därför koppla av, vara trygg med att du får kvalitetsservice och samtidigt spara pengar.

Du kan läsa mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Right Menu Icon